⚠️ Obavještenje ⚠️

Nakon započete UEFA kampanje pod nazivom “Be a referee – Postani sudija”, u promociju iste se pored našeg Udruženja uključio i Nogometni savez Bosne i Hercegovine @nfsbih_official.
Na veliko zadovoljstvo, zaprimili smo veliki broj prijava te je Komisija za talent i mentor program donijela odluku o provođenju još jednog seminara, drugog ovu jesen (iako je dosadašnja praksa bila o održavanju dva seminara u toku godine, ovaj će biti treći) te će se isti održati narednu sedmicu sa uvodnim predavanjem u ponedjeljak, 20.11. u 17:30h u prostorijama na adresi Marka Marulića 2/III. Svi prijavljeni kandidati koji ispunjavaju uslove će biti blagovremeno kontaktirani u svrhu obavještenja o potrebnoj dokumentciji za pristup seminaru.
Svakako, svi koji do sada to nisu učinili mogu to odraditi na naše kontakte u narednih 5 dana od ove objave.
Još jednom naglašavamo našu spremnost da svim mladim ljudima koji se žele baviti ovim pozivom omogućimo kvalitetan rad, edukaciju i sve ono za što se kampanja zalaže, a to je promovisanje i isticanje istinskih vrijednosti koje sport sa sobom nosi a samim tim i fudbalsko suđenje kao neizostavni dio savremenog fudbala.

#postanidioufsiksporodice
#beareferee #postanisudija
⚽️🏆